La botiga de te | Siente | Teteria a Barcelona

La Botiga de te

botiga de te a Barcelona

Som una botiga de tes a Barcelona que porta des de l'any 2006 sent la botiga especialitzada en tes, infusions i espècies a granel al barri del Clot de Barcelona.

Des dels nostres inicis, Siente ha estat una empresa familiar i propera amb el client. Som amants del te i exercim la nostra feina amb gran professionalitat i un tracte personalitzat amb cada client.

A més disposem d'un saló de te on el client pot degustar tots els tes i infusions que oferim a la botiga en un ambient relaxat i còmode.

 

Què oferim?
139098_148192_baner-productes.jpg

A la nostra botiga oferim una gran varietat de productes relacionats amb el món del te i les infusions. Amb la intenció de millorar sempre el servei, anem augmentant regularment la nostra oferta de varietats. 

Disposem d'una carta amb més de 200 varietats d'infusions i tes:
* Te i Rooibos: Tés de qualitat a granel. Blanc, verd, negre, Pu Erh, etc. Purs d'origen o aromatitzats (amb sabors). Disposem també d'una àmplia gamma de tes de cultiu ecològic. Oferim també te en bossa ecològic.

* Mescles i herbes: Gran varietat d'infusions i herbes medicinals per a regular les funcions del cos i malalties comunes.

* Tot el que necessitis pel ritual del te, desde comestibles (galetes, mel) fins a tot tipus d'accesoris. 

Tens un bar o un restaurant?
139098_148193_IMG_2253-copy.jpg

Fem comandes especials per a bars i restaurants que vulguin disposar d'una carta de te personalitzada.
També servim accessoris (teteres, llaunes, minuteres ...).
Consulta'ns!