La teteria | Teteria a Barcelona

Tes i infusions a Barcelona

Siente és una empresa familiar, amb la vocació de cuidar el detall, personalitzar al màxim la compra i fomentar el comerç de barri. Per a nosaltres, cada millora o novetat a la botiga és important en el fet que millori l'experiència del client.

Els inicis
139097_148197_eix-clot.jpg

Al març de 2006, Elsa Pérez obre al carrer Rogent - artèria comercial del barri del Clot de Barcelona- una botiga dedicada a la venda de te a granel. 
Al desembre de 2009 la botiga es traspassa a Víctor i Yolanda que segueixen la mateixa línia de venda de productes. En aquesta etapa, es pinten uns grafitis a les persianes de la botiga que donen una imatge càlida i alegre quan aquesta roman tancada. També s'inaugura el saló de te en el primer pis, i la primera expoosició! (que era de fotografia). El Maig del 2012 s'introdueix la venda d'espècies a granel.

La nova etapa
139097_148199_IMG_2218-copy.jpg

El març de 2013 la botiga es traspassa als actuals propietaris, una família que viu al mateix barri i que ja eren clients des de la seva obertura. El Dani, l'Anna i l'Ester, enamorats del te, atenen la botiga i orienten els clients; l'Enric porta la gestió global i la Carme ajuda quan cal.

Durant l'any 2013 es van fer millores a la botiga, que ara disposa d'un aparador on es pot veure des de l'exterior una mostra de tots els productes que es poden trobar i es van canviar els mobles expositors de productes per tal de millorar la seva visibilitat i ampliar l'oferta. L'any 2014 es va ampliar les referències de te, introduint més diversitat d'infusions de fruites i Rooibos així com una ampliació en l'oferta d'herbes medicinals, línia per la qual hem apostat molt fort donat la demanda creixent d'aquests productes. S'ha dut a terme un nou etiquetatge de les llaunes que afavoreix la comprensió i la visibilitat dels productes de cara al comprador. També s'ha ampliat l'oferta d'accessoris: teteres, tasses, mugs, llaunes i altres articles relacionats amb el món del te.

Des de juny del 2014 som socis de "l'Eix Clot" -agrupació de comerciants del barri-També s'han fet col·laboracions solidàries amb entitats del barri del Clot-Camp de l'Arpa. Estem convençuts que el petit comerç de proximitat dóna vida a un barri, per això ens agrada participar d'aquelles iniciatives que es promouen.